avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Traducere contract de comodat auto
Discuție deschisă în Traduceri

Traducere contract de comodat auto

Bună ziua,

Urmează sa călătoresc în Ucraina cu mașina, pentru care am încheiat un contract de comodat la notar, mama mea fiind de fapt proprietarul mașinii. As vrea va rog sa știu dacă trebuie sa fie neapărat tradus contractul în aceasta situație. Nu stiu daca e neapărat relevant, dar în Ucraina voi intra din Republica Moldova.

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Ce documente sunt necesare pentru scoaterea autovehiculului din tara? CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, am un opel astra, autovehicul pe care il folosesc eu. Masina este inmatriculata pe bunica mea, RCA-ul fiind ~1/4 mai mic decat daca ar fi ... (vezi toată discuția)
Contractul de comodat auto pentru r. moldova trebuie încheiat neapărat în fața unui notar sau poate fi și neautentificat? Georgiana Alexii Georgiana Alexii Un contract de comodat trebuie incheiat neaparat in fata unui notar sau poate fi incheiat si acasa? De exmplu: masina e pe numele mamei, am sa o folosesc eu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! un contract de comodat pentru un autoturism poate ... cmp2022 cmp2022 Buna ziua! Un contract de comodat pentru un autoturism poate fi incheiat sub semnatura privata sau doar in fata unui notar? Este necesar pentru a putea ... (vezi toată discuția)