avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia exclusivă a unui minor recunoscut de alt ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia exclusivă a unui minor recunoscut de alt bărbat.

Buna ziua !
Sotul meu a recunoscut o fetiță care nu este a lui! Acum mama cere custodia exclusivă si schimbarea numelui minorei! Tatăl biologic nu vrea sa se implice in niciun fel? Cine plăteste testul adn?
Cel mai recent răspuns: Lulu23 , utilizator 12:57, 20 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Pai mama plateste testele ADN si daca tatal biologic nu este si el actionat in instanta pentru a fi obligat sa recunoasta paternitatea atunci pe certificatul de nastere al fetitei, la rubrica tata, va fi o linie.
Multumesc de raspuns!
Cum mama a deschis proces pt exercitarea drepturilor părintești,sotul meu ca parte parata poate in decursul procesului sa ceară testul adn pntru a se dovedi ca minora nu este a lui? Cum se numeste in termeni juridici faptul ca sotul meu nu vrea ca,copila sa ii mai poarte numele? Multumesc încă odată!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc custodia totala al copilului meu! anamariameszaros anamariameszaros Buna ziua , sunt o mamica de 28 de ani fetita mea are 7 ani ... tatal biologic al fetitei mele nu a vrut sa o recunoasca, asa fata mea a avut numele meu de ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor tata oanapdv oanapdv Sotul meu a aflat in urma cu un an si jumatate ca are o fetita ( la nasterea copilului). Cum mama fetitei nu a fost de acord cu efectuarea unui test ADN iar ei ... (vezi toată discuția)
Castigare custodie definitiva copil nascut in afara casatoriei Mihaela_ruja Mihaela_ruja Buna ziua, Intrebarea mea este daca se poate castiga custodia definitiva a unui copil de 7 ani, care locuieste cu mama ei si cu ceilalti 5 frati intr-o ... (vezi toată discuția)