avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Cerere restituire taxa speciala autoturism
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Cerere restituire taxa speciala autoturism

Acum 2 ani am locuit in Caras,m -am mutat in Timis,am buletinul pe Timis ,platesc impozitul in Timis dar nu am reusit sa schim numarul masinii din Caras Iin Timis.In aceaste conditii pot sa depun cererea la ANAF Timis ?Multumesc f mult
Ultima modificare: Luni, 20 August 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Paica Florica , utilizator 23:07, 20 August 2018
Cererea se depune la organul fiscal în a cărui rază teritorială îşi are domiciliul fiscal persoana fizică.
Adica, Timis.
Multumesc f mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituirea taxei auto M@rion M@rion Am inteles ca cererea pentru restituirea taxei auto se depune la fisc. Dar la care? (M-am mutat in alt judet, iar masina n-am apucat s-o inmatriculez inca. CI ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de venit gabriela68ful gabriela68ful Se poate elibera o adeverinta de venit de la ANAF din orasul de resedinta sau numai din orasul de domiciliu? (vezi toată discuția)
Acte ptr taxe locale ang671 ang671 Buna ziua,as vrea sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema: Mi-am facut mutatia din sect 5 in sect 2, am un automobil Clio si vreau sa il trec ptr ... (vezi toată discuția)