avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenitorii unor pamanturi trebuie sa stie limitele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenitorii unor pamanturi trebuie sa stie limitele parcelelor in teren ?

Suntem mostenitorii unor parcele de teren in jud MARAMURES. Avem succesiunea facuta dupa titlul de proprietate emis in numele tatalui meu decedat , Vrem sa apelam la Programul National de intabulare gratuita derulat de ANCPI , , Ne-am adresat Primariei respective si acolo ni s-a spus ca noi trebuie sa stim limitele proprietatii pt a cere expertului topograf sa faca masuratorile cadastrale. Pai de unde sa stiu limitele de pe teren daca nu am fost niciodata acolo? Adica nu statul face masuratorile si identifica terenurile pt intabulare ? Titlul de proprietate nu s-a eliberat in urma unor masuratori in teren si delimitari facute in prealabil ? Primaria nu detine o copie dupa Procesul verbal de punere in posesie a terenurilor respective?. Ei spun ca nu au nimic si nu stiu nimic ???
Ultima modificare: Luni, 20 August 2018
OLTEAN ANCA, utilizator
Cel mai recent răspuns: OLTEAN ANCA , utilizator 08:44, 21 August 2018
Dvs nu vi se pare normal ca proprietarul unui imobil să știe unde se află acesta?
Explicația Primăriei este cât se poate de pertinentă.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe spatele titlului de proprietate trebie sa fie identificate vecinatatile.
Sigur ca mi se pare raspunsul Primariei (im)pertinent. Am pus intrebarea ca sa mai am o confirmare ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru omatcons omatcons sunt cu ocauză în justiţie pe această temă. Partea reclamantă a solicitat o expertiză judiciară cu următorul obiectiv: \" se va identifica sub toate ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie diana22 diana22 am titlu de proprietate pe numele tatalui decedat si doua sentinte irevocabile prin care mi se recunoaste dreptul asupra unui teren. cum formulez cerere de ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren agricol nanette22 nanette22 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati sa stiu cum se face legal o intabulare de teren agricol. Ca documente detin ; -titlul deproprietate din anul 1995 eliberat ... (vezi toată discuția)