Suntem mostenitorii unor parcele de teren in jud MARAMURES. Avem succesiunea facuta dupa titlul de proprietate emis in numele tatalui meu decedat , Vrem sa apelam la Programul National de intabulare gratuita derulat de ANCPI , , Ne-am adresat Primariei respective si acolo ni s-a spus ca noi trebuie sa stim limitele proprietatii pt a cere expertului topograf sa faca masuratorile cadastrale. Pai de unde sa stiu limitele de pe teren daca nu am fost niciodata acolo? Adica nu statul face masuratorile si identifica terenurile pt intabulare ? Titlul de proprietate nu s-a eliberat in urma unor masuratori in teren si delimitari facute in prealabil ? Primaria nu detine o copie dupa Procesul verbal de punere in posesie a terenurilor respective?. Ei spun ca nu au nimic si nu stiu nimic ???
Cadastru
omatcons
sunt cu ocauză în justiţie pe această temă. Partea reclamantă a solicitat o expertiză judiciară cu următorul obiectiv: \" se va identifica sub toate ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie
diana22
am titlu de proprietate pe numele tatalui decedat si doua sentinte irevocabile prin care mi se recunoaste dreptul asupra unui teren. cum formulez cerere de ... (vezi toată discuția)