avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Completare cerere restituire taxa poluare auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Completare cerere restituire taxa poluare auto

Daca in cererea mea de restituire a taxei de poluare pe care urmeaza sa o depun la Fisc trec contul fiicei mele,este corect?Multumesc f mult
Cel mai recent răspuns: Paica Florica , utilizator 16:17, 22 August 2018
Din ce am inteles, trebuie sa fie contul titularului cererii. Discutati si cu ei.
Multumesc f mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasii pentru restituirea taxei auto dkm dkm -buna seara.in 2008 am cumparat o masina second hand din spania, pe care am inmatriculat-o in romania in martie 2009, cand a trebuit sa platesc la AFP vestita ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare vinegi vinegi Buna ziua, Am rugamintea pentru a ma ajuta cineva cu mai multe informatii, deoarece am urmatoarea problema: am cumparat o masina adusa din Germania, I-am ... (vezi toată discuția)
Ridicare bani anaf Avocat Sebastian Murariu Avocat Sebastian Murariu Buna ziua, Cum poate ridica o transa din restituirea taxei de poluare, sotul in numele sotiei ? Se poate cere decontarea banilor intr-un cont cu card ... (vezi toată discuția)