avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ancheta sociala an germania
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ancheta sociala an germania

Am divortat an urma cu doi ani jumate avand la misloc un copil an varsta de 10 ani care dupa divort avem custodie comuna cu domiciliu la mine(mama) cu obligatia ca tatal minorului sa plateasca pensia alimentara cu drept de vizita si sa se ocupe de educația copilului.Lucru la care nu a respectat nimic din toate astea nici macar un telefon nu a dat.Eu având servici an germania cu contract de munca si apartament cu toate condițiile am hotarat sa iau copilul cu mine an germania sa meargă la școală și bineînțeles pt a creste langa mine.Acum un an l-am dat an judecata pe tatăl copilului pentru a obține eu custodia totală a copilului si a creste bine langa mine.tatal nu sa prezentat la niciun proces nici nu da un semn de viata iar eu de un an ma chinui sa iau copilul langa mine.Am avut ședința pe data de 10 august iar sa amânat pentru ancheta socială din germania unde locuiesc.iar trebuie sami las copilul an românia la rude iar eu sa plec la munca an germania.antrebarea mea este unde sa trimis acea scrisoare an germania pentru efectuarea anchetei sociale??????????
Cel mai recent răspuns: 25252912 , utilizator 16:21, 21 August 2018
Buna ziua,
era bine sa fiti srijinita de un avocat in demersurile dvs. Anexa la care faceti referire, se ia de la instanta,prin intermediul grefierei, se traduce legalizat in limba germana si se depune traducerea la instanta unde va judecati, pt fi trimisa in Germania, in vederea efectuarii anchetei sociale. Apoi, cand aceasta va fi gata si se va transmite la instanta din Romania, dvs va trebui iar sa o traduceti in limba romana.
In legatura cu mi norul care are deja 10 ani, iar, din care siu, in Germnia a inceput scoala de la 1 august, era bine sa promovati o ordonanta prsedintiala prin care sa cereti deplsasarea minorului cu dvs in germania pana la finalizarea procesului, Vnd in vedere ca trebuie sa il inscrieti la scoala.
Asa consider ca se poate solutiona temporar poblema, pana la finalizarea cauzei, care , se pare, va dura ceva

Cu stima
Va multumesc pentru intervenție , am avut un avocat care am inteles ca a depus pentru ordonanța prezidențială dar sa respins nu stiu motivul .acum se judecă la fond procesul care s a amânat odata pentru lipsa anchetei sociale din germania la domiciliul meu de acolo.eu am întrebat si la grefier unde anume sa trimis adresa in germania ? Cine trebuie să faca acea ancheta ?pentru ca eu sa merg acolo pentru a grăbi procedura .nu ma lămurit nimeni .Am solicitat o copie după acea adresa dar nu mi sa dat.nim
ic si nu ma lămurit nimeni .mi sa spus sa astept 3luni si daca nu vine ancheta o sa se adreseze ministerului de justiție . Ce sa fac eu ca la acest al doilea termen sa am ancheta ?????.multumesc .astept parerea dvs .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie sa mi se faca ancheta sociala in spania.cui ma adresez? ContSters128050 ContSters128050 Sunt in proces pt custodia unui minor in varsta de 5 ani care,in prezent este in grija tatalui,in Romania.Am inceput procesul in urma cu aproape un an,timp in ... (vezi toată discuția)
Ancheta sociala strainatate Niunin Tiberiu Niunin Tiberiu In cazul unui proces in tara, de incredintare minor care locuieste in strainatate cu unul din parinti, instanta se sesizeaza din oficiu pt efectuarea anchetei ... (vezi toată discuția)
Divort admis, stabilire domiciliu minor impotriva vointei lui Mariana_N Mariana_N Locuiesc de 10 luni in Germania, copii mei (baiat 15 ani si fata 18 ani) au ramas in Romania. In urma cu 4 luni, fostul a parasit copiii, nelasand o procura ... (vezi toată discuția)