avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Certificat de calificare profesionala
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Certificat de calificare profesionala

Un administrator de imobil ce detine atestat eliberat de Comisia de atestare a administratorilor de imobil din anul 2003 si profeseaza din acelasi an cu C.I.M. are nevoie de acest certificat de calificare profesionala ? Cum se impaca aceasta situatie cu legislatia muncii ? Se poate anula un C.I.M. invocand lipsa acestui certificat ? Trebuie ca administratorul atestat sa suporte alte costuri pentru a se conforma cerintelor legii 196/2018 ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Octombrie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Atestat administrator de imobile Crina04iulie Crina04iulie O persoana fizica atestata administrator de imobile pe perioada nedeterminata in baza legii 230/2007, pe noua lege 196/2018 este obligată să se reatesteze ? ... (vezi toată discuția)
Certificatul de calificare profesionala Corneliu Mironescu Corneliu Mironescu In sitiatia ocuparii postului de administrator de imobil de catre o persoana cu atestat de administrator din anul 2002 si angajat cu CIM la o asociaiatie de ... (vezi toată discuția)
Atestatul de administrator condominii alindobre alindobre Conform legii 196/2018, pentru a putea desfasura activitatea de administrare, este necesar ca persoana in cauza sa obtina un atestat de administrator ... (vezi toată discuția)