avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Certificatul de Calificare Profesionala
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Certificatul de Calificare Profesionala

In sitiatia ocuparii postului de administrator de imobil de catre o persoana cu atestat de administrator din anul 2002 si angajat cu CIM la o asociaiatie de proprietari, cum poate obtine Certificatul de atestare profesionala cerut de Legea 196 / 2018 ( pasii de urmat)
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:15, 20 August 2018
Potrivit L196/2018 certificatul de calificare profesională este actul care dovedeşte calificarea profesională a persoanelor fizice pentru a îndeplini ocupaţia de administrator de condominii, în conformitate cu legislaţia privind învăţământul superior sau privind formarea profesională a adulţilor.
Certificatul de calificare profesionala va putea fi obtinut dupa actualizarea standardului ocupational pentru ocupatia de administrator condominii, exista un termen de 3 luni potrivit art. 108 alin.1.
Nu pricep nici eu care este legatura calificarii administratorului cu legislatia privind invatamantul superior, nu se specifica nicaieri in lege ca admin-ul trebuie sa aiba studii superioare!
Cel mai probabil certificatele de calificare profesionala vor fi eliberate dupa urmarea unor cursuri de calificare sustinute de firme specializate cu formatori in domeniu.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestat administrator de imobile Crina04iulie Crina04iulie O persoana fizica atestata administrator de imobile pe perioada nedeterminata in baza legii 230/2007, pe noua lege 196/2018 este obligată să se reatesteze ? ... (vezi toată discuția)
Certificat de calificare profesionala BE-Lili BE-Lili Certificat de calificare profesionala calificarea Administrator imobile obtinuta in 2015 emis de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor ... (vezi toată discuția)