avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pedeapsa cu suspendare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pedeapsa cu suspendare

Buna ziua,

Prietenul meu a fost condamnat 3 ani si 4 luni pentru trafic de droguri (28 pastile extasy , 0,5 cocaina si 4 g de marihuana) A stat 3 luni arestat in penitenciar si in momentul de fata este arestat pe domiciliu. Precizez ca este arestat preventiv din august 2018. Din fericire in iarna i s-a aprobat cererea de a merge la facultate si la examene.
Miercuri o sa fie judecat din nou si intrebariile mele sunt: Credeti ca va putea obtine o pedepasa cu suspendare? si Daca va avea pedeapsa cu executare pana cand ar trebuii sa stea avand in vedere o eliberare conditionata?
Precizez ca nu mai are alte fapte si este student.

Va multumesc din suflet!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:31, 11 Iunie 2019
Ca sa fie liber trebuie să fie apărat f bine.

Dacă toți care ar comite infracțiuni ar fi liberi ar fi un haos total.
Ar.fi precum ar veni sfârșitul lumii...daca ati vazut filme de groază...in care nimănui nu îi pasă ce va urma...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trafic de droguri de mare risc Andreea_Dragomir Andreea_Dragomir Buna ziua , am si eu o intrebare : Ce pedeapsa poate lua o persoana care a fost prinsa in flagrant la un festival de muzica cu 28 de pastile tip extasy , 0,5 g ... (vezi toată discuția)
Caz penal Emanuela1806 Emanuela1806 Buna ziua, într-un caz penal finalizat dupa apel cu o pedeapsa cu executare de 1 an si 4 luni pentru trafic de droguri. Acuzatul era la prima abatere, cazier ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal: trafic de droguri de mare risc Andreeabejan Andreeabejan Buna ziua! Sotul meu are o condamnare de 4 ani cu executare pt trafic de droguri de mare risc. Este la prima infrctiune pe care o comite( este primar).. Tin ... (vezi toată discuția)