avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Functie CIM DPO
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Functie CIM DPO

Buna ziua,

Am rugamintea sa ma ajutati cu urmatoarea situatie:

O companie doreste sa isi numeasca Responsabilul cu protectia datelor cu caracter personal - DPO-ul - cod COR 242231, o persoana deja angajata in cadrul firmei cu functia de Analist Recrutare ( de exemplu ). Cum putem proceda? Legal, se intocmeste AA pentru schimbarea functiei (cu inregistrare in Revisal) - insa angajatul isi va pierde vechea functie, cea de Analist Recrutare? Sau exista posibilitatea sa mearga cu amandoua in paralel?

Multumesc foarte mult pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:24, 22 August 2018
DPO-ul poate ocupa, concomitent, și altă funcție la firmă, dar trebuie evitate conflictele de interese .
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Responsabil cu protectia datelor cu caracter personal oanaportar oanaportar Hristos a inviat ! Conform legii, din 25.05.2018 intra in vigoare anumite Reguli privind protectaia datelor cu caracter personal. Societatile comerciale ... (vezi toată discuția)
Conflict de interese Ciobanu Marinela Ciobanu Marinela Responsabilul cu protectia datelor cu caracter personal poate ocupa in acelasi timp si functia de consilier juridic in aceeasi societate? In cazul acesta cum ... (vezi toată discuția)
Servicii externalizate dpo / srl - cod caen necesar cristianbrana cristianbrana Buna ziua, Intentionez sa urmez un curs acreditat de RESPONSABIL CU PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL, Cod COR 242231, iar ulterior sa ofer acest ... (vezi toată discuția)