avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Conflict de interese
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Conflict de interese

Responsabilul cu protectia datelor cu caracter personal poate ocupa in acelasi timp si functia de consilier juridic in aceeasi societate?
In cazul acesta cum trebuie trecut responabilul cu protectia datelor cu caracter personal in organigrama societatii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:19, 22 Septembrie 2018
Exact asa : responabilul cu protectia datelor cu caracter personal

DPO-ul poate ocupa, în același timp, și o altă funcție la companie, dar trebuie evitate, cu orice preț, conflictele de interese. De exemplu, DPO-ul nu poate ocupa, în același timp, și o funcție de conducere.
www.avocatnet.ro/articol_478...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Responsabil cu protectia datelor cu caracter personal oanaportar oanaportar Hristos a inviat ! Conform legii, din 25.05.2018 intra in vigoare anumite Reguli privind protectaia datelor cu caracter personal. Societatile comerciale ... (vezi toată discuția)
Functie cim dpo CristianaGh CristianaGh Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: O companie doreste sa isi numeasca Responsabilul cu protectia datelor cu caracter personal ... (vezi toată discuția)
Incombatibilitate sef birou Klauss1990 Klauss1990 Buna ziua, seful de birou din cadrul unei unitati adminsitrativ teriotoriale poate avea si atributii de persoana responsabila cu protectia datelor cu caracter ... (vezi toată discuția)