Carmen MATEI 
	    	Utilizator

Carmen MATEI 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 DaniGherghel	                   

Am avut un abonament facut la Daniel Taman in mediul online, era vorba de un program de fitness+exercitii pe timp de 4 luni,a spus ca nu e nici-o problema ca ... (vezi toată discuția)
	                    DaniGherghel	                   

Am avut un abonament facut la Daniel Taman in mediul online, era vorba de un program de fitness+exercitii pe timp de 4 luni,a spus ca nu e nici-o problema ca ... (vezi toată discuția)

Borsec	                   

Buna ziua. Vreau sa va intreb daca produsele digitale pot fi returnate. Stiu ca exista o lege prin care consumatorul este protejat atunci cand cumpara un ... (vezi toată discuția)
	                    Borsec	                   

Buna ziua. Vreau sa va intreb daca produsele digitale pot fi returnate. Stiu ca exista o lege prin care consumatorul este protejat atunci cand cumpara un ... (vezi toată discuția)

MonicaA	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea situatie:
Am achitionat online o tigara electronica hibrid(este un dispozitiv electronic care ... (vezi toată discuția)
	                    MonicaA	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea situatie:
Am achitionat online o tigara electronica hibrid(este un dispozitiv electronic care ... (vezi toată discuția)