avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Casa de amanet
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Casa de amanet

Buna ziua. Vreau sa deschid o casa de amanet. Am infiintat societatea si am obtinut avizul bnr. Vreau sa intreb daca dupa obtinerea autorizatiei anpc si cea de functionare de la primarie mai trebuie si alte avize. Multumesc
Cel mai recent răspuns: IonuutsX , utilizator 10:16, 28 Aprilie 2021
Va trebuie analiza de risc la securitate fizica efectuata de o firma autorizata in baza Legii nr. 333/ 2003 si realizarea masurilor care decurg in urma analizei de risc.
Gasiti informatii suplimentare aici: www.avocatnet.ro/articol_431...
Buna ziua,
Ati reusit sa deschideti Casa De Amanet?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa fac analiza de risc? georgelucnet georgelucnet am deschis un magazin, la care am nevoie de un sistem de securiate (alarma si video). unele firme care monteaza astfel de sisteme au zis ca imi trebuie ... (vezi toată discuția)
Am o firma intr-un apartament si conform legii imi trebuie analiza ... newsady newsady Am o firma intr-un apartament si conform legii imi trebuie ANALIZA DE RISC LA SECURITATEA FIZICA... am efectuat aceasta analiza cu un evaluator de risc iar in ... (vezi toată discuția)
Casa de amanet Alexandrina2017 Alexandrina2017 Buna ziua. Am infiintat deja un srl cu activitatea principala casa de amanet. Am obtinut acreditarea de la bnr dar as avea nevoie de niste sfaturi despre ce ... (vezi toată discuția)