Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Am o firma intr-un apartament si conform legii imi ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Am o firma intr-un apartament si conform legii imi trebuie ANALIZA ...

Am o firma intr-un apartament si conform legii imi trebuie ANALIZA DE RISC LA SECURITATEA FIZICA... am efectuat aceasta analiza cu un evaluator de risc iar in raportul final a reiesit ca pentru a creste scorul pentru securitate sa se monteze camere CCTV cu inregistrare HDD pentru o limita de timp de doar ultimele 20 de zile (mentionez ca exista si recomandare unde trebuie montate aceste camere, de obicei unde exista casierie). Intrebarea mea este legata de montarea acestor CCTV si ce spune GDPR, pot sa adaug ca un interes legitim rezultatul raportului de la evaluator si apoi sa notific angajatii cu privire la montare? sau mai este necesar si alta analiza cu privire la montarea camerelor? Multumesc

…. firmele şi instituţiile înfiinţate până în iunie 2012 să fie obligate să aibă analiza de risc la securitatea fizică este inclusă în Hotărârea Guvernului nr. 437/2017 privind prorogarea termenului prevăzut la art. 7 alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 301/2012 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, act publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 505 din 30 iunie 2017.

"Termenul (...) privind obligația elaborării analizei de risc la securitate fizică de către unitățile prevăzute la art. 2 alin. (1) din Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor (...), înființate până la data de 16 iunie 2012, se prorogă până la data de 1 iulie 2018.
Cel mai recent răspuns: newsady , utilizator 17:08, 1 Octombrie 2020
notificarea fiecărui angajat, modificarea ROF in acest sens, luare la cunostinta fiecare angajat, prevederi in ROF sancțiuni pt.refuz
multumesc pentru raspuns.
nu este vorba de refuz din partea angajatilor, ei chiar mi-au cerut in momentul montajului de alarma sa montez si buton de panica (avand si lucru cu publicul).
eu doar vreau sa fiu in regula cu documentatia privind GDPR si imi este in grija daca este destul acel interes legitim conform rezultatului de la evaluator sau mai trebuie sa adaug si altceva.
Daca evaluatorul de risc este autorizat/ recunoscut de catre politie, recomandarile acestuia pot fi avute in vedere la montarea camerelor CCTV.
Daca nu este autorizat, va fi nevoie de un aviz de la politie pentru amplasarea camerelor.
da, evaluatorul este autorizat. ... datele de contact au fost luate de pe avocatnet.ro - www.avocatnet.ro/Evaluator-d...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Analiza de risc la securitate fizica virgilolteanul virgilolteanul Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns vizavi de urmatoarea situatie : - Având în vedere că prin Hotărârea Guvernului nr. 1002/2015 privind ... (vezi toată discuția)
Instalare camere de supraveghere in birou AndreeaM053 AndreeaM053 Buna ziua, Dupa ce am revenit din concediul de odihna am observat ca angajatorul a montat o camera de supraveghere in biroul in care lucrez. In birou facem ... (vezi toată discuția)
Obligativitate analiza risc stoicaleonida stoicaleonida Am deschis un magazin universal cu o suprafata de 350mp acum circa 6 luni. Politistul din zona imi spune ca HG-ul din decembrie 2015 amana termenul pentru ... (vezi toată discuția)