avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Adeverință zile concediu medical
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Adeverință zile concediu medical

Am solicitat o adeverinta anexa 7 cu zile de concediu medical ceruta de medicul de familie pt. eliberarea unui concediu medical si angajatorul refuza semnarea adeverintei iar eu nu pot merge la serviciu fiind bolnava. Ce pot face? Am fost marti la medic, concediul este scris si nu il pot ridica fara aceasta adeverinta.
Cel mai recent răspuns: daia ileana , utilizator 08:48, 27 August 2018
Sesizați ITM-ul daca lucrati in sectorul privat sau sunteti personal contractual ori ANFP-ul dacă sunteți funcționar public.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme servici isabe isabe Buna ziua, Am si eu o problema la noul loc de munca, sunt angajata de aprox. 2 luni , am racit foarte tare si am si am si probleme cu stomacul si nu am ... (vezi toată discuția)
Presiune angajator fata de angajat in vanzari cu desfiintarea locului de munca Mihai Teodorescu Mihai Teodorescu Hristos a Inviat ! Lucrez la o companie din august 2022 pe vanzar iar in Martie intr-o sambata am ramas blocat cu spatele. Am informat seful meu direct de ... (vezi toată discuția)
Acte demisie Ana Maria90 Ana Maria90 Buna ziua, Nu am primit actele de incetare a activitatii de la fosta firma ,am avut concediu medical si nu pot beneficia de plata de la actuala firma fara ... (vezi toată discuția)