ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

roxanazlavog 
	    	Utilizator

roxanazlavog 
	    	Utilizator	    

Initial sesizati oficial presedintele de asociatie sa dispuna masurile necesare realizarii de dezinsectie la nivelul intregului imobil
Daca va confruntati cu reticenta din partea presedintelui de asociatie,sesizati oficial directia de sanatate publica de existenta de focar cu risc de imbolnavire
~ final discuție ~
 dianamonica	                   

Buna seara,
Locuim la parterul unui imobil vechi, cu 4 etaje si ne confruntam cu o problema destul de spinoasa. Inca de cand ne-am mutat, anul trecut in ... (vezi toată discuția)
	                    dianamonica	                   

Buna seara,
Locuim la parterul unui imobil vechi, cu 4 etaje si ne confruntam cu o problema destul de spinoasa. Inca de cand ne-am mutat, anul trecut in ... (vezi toată discuția)

tuilleries	                   

Buna ziua. Va rog, o indrumare. Va scriu in numele asopciatiei de proprietari. La etajul 3 pe scara mea locuieste o doamna bolnava psihic (sufera de dementa ... (vezi toată discuția)
	                    tuilleries	                   

Buna ziua. Va rog, o indrumare. Va scriu in numele asopciatiei de proprietari. La etajul 3 pe scara mea locuieste o doamna bolnava psihic (sufera de dementa ... (vezi toată discuția)

alinasiandrei	                   

Buna ziua anul trecut am cumparat un apartament am un copil mic are 3 luni si de cand ne-am mutat avem o problemă f mare cu gândacii am vorbit cu  ... (vezi toată discuția)
	                    alinasiandrei	                   

Buna ziua anul trecut am cumparat un apartament am un copil mic are 3 luni si de cand ne-am mutat avem o problemă f mare cu gândacii am vorbit cu  ... (vezi toată discuția)