avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Problemă la bloc (gandaci)
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Problemă la bloc (gandaci)

Buna ziua anul trecut am cumparat un apartament am un copil mic are 3 luni si de cand ne-am mutat avem o problemă f mare cu gândacii am vorbit cu președintele si a zis ca nu are ce face unde pot sa il reclam pentru nepasarea lui . Gândacii umbla peste tot ca la ei acasa mai nou urca scurgerea de la baie bucătărie sunt peste tot de cand ne-am mutat am tot sesizat aceasta problemă si cu aceeasi indiferență si nesimțire ne trateaza mereu dl președintele unde il pot reclama ca sa scapam de gândaci
Cel mai recent răspuns: Spice , utilizator 14:32, 5 Mai 2017
Partile comune ale asoc, de care raspunde pres. ,sunt scarile , subsolul ,.....,. Partile comune dintre apartamente sunt in raspunderea celor doi proprietari. Deci vorbiti cu vecini si faceti dezinsectia in acelasi timp , si asociatia trebuie sa o faca tot in acelasi timp. Si noi avem o problema . Un lacatar (cu probleme , cu "diploma ") are "cultura " de gandaci, care ii arunca pe topogan odata cu gunoiul . Nici un vecin nu vrea sa-l "constranga " pe acesta sa faca dezinsectie ,asteptand ca administractia sa-l scoata din apart. si sa-i faca dezinsectia (intodeauna am facut confuzie intre denumire ).
georgeiuly a scis
Partile comune dintre apartamente sunt in raspunderea celor doi proprietari.

Va contraziceti
Daca sunt parti comune ale imobilului,pe cale de consecinta asociatia de proprietari este responsabila
Nu inseamna ca daca 2 proprietari se inteleg sa depoziteze bunuri pe partea comuna dintre apartamente conventia sa aibe si temei legal
@alina
Sesizati oficial autoritatea sanitara,garda de mediu
ynocentta


Nu inseamna ca daca 2 proprietari se inteleg sa depoziteze bunuri pe partea comuna dintre apartamente conventia sa aibe si temei legal

Intre 2 apartamente poate exista numai peretele sau tavanul .Partile comune dintre apartamente Nu stiu cum poate depozita cineva ceva
Ultima modificare: Joi, 4 Mai 2017
georgeiuly, utilizator
Puteti sesiza primaria...eu asa am facut,online.Ei mi-au raspuns ca au dat mai departe sesizarea,nici nu mai stiu cui...in 2 saptamani m-au sunat si au venit cu dezinsectia.
Dar,dupa dezinsectie,cam la 7 zile(cand mai eclozeaza ce a ramas) sa mai dati in apartament cu Regent...sau cum s-o numi acum.Este 10 lei fiola.Noi am pus o fiola intr-un recipient mai mic,cel de solutie de geamuri, si am dat pe toate tevile care tranziteaza casa,in fata usii de la intrare,m-am dus si pe scara...a fost ok...nu avem gandaci deloc!
Cel mai simplu.....
Cautati o farmacie veterinara si cumparati un praf contra gandacilor.se dizolva in apa si se pulverizeaza in jurul gurilor de aerisire,colturi,etc. 2ani nu o sa va mai caute nici un gandac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gandaci negri mari asociatie rixos rixos Buna ziua, Sunt proprietara unui apartament intr-o asociatie de proprietari si avem probleme cu gandacii. Am sesizat asociatia de proprietari si s-a facut ... (vezi toată discuția)
Plangeri impotriva vecinilor roxanazlavog roxanazlavog Buna ziua. Am o problema cu vecinii mei, in sensul in care sunt cateva apartamente, adevarate camine de gandaci care migreaza si ne invadeaza pe ceilalti ... (vezi toată discuția)
Invazie de gandaci Mar_Ko Mar_Ko Buna ziua, Locuiesc intr-un imobil unde functioneaza o asociatie de proprietari. De cateva zile ne confruntam cu o invazie de gandaci de bucatarie proveniti ... (vezi toată discuția)