avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mi-a fost suspendat permisul pentru 90 de zile
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mi-a fost suspendat permisul pentru 90 de zile

Am obtinut permisul de conducere in iulie iar in martie mi-a fost suspendat pentru viteza de 208km/h pe autostrada pentru o perioada de 90 de zile. Stiu ca nu pot beneficia de reducere din moment ce nu aveam vechime de un an in momentul contraventiei asa ca nu am fost sa dau examenul de 15 intrebari pentru reducere. Daca nu merg se adauga inca 30 de zile sau il primesc oricum inapoi dupa 90?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:28, 7 Iunie 2017
Cele 30 de zile se adauga in conditiile in care este sustinerea obligatorie a testului 13/15 iar contravenientul nu promoveaza testul in perioada de suspendare sau nu se prezinta pentru sustinerea lui.
Cum in cazul depasirii vitezei nu este obligatoriu testul permisul il veti putea recupera la sfarsitul perioadei de suspendare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis conducere 90 de zile Dumytzaa Dumytzaa Buna ziua, mi-a fost suspendat permisul pe o perioada de 90 de zile pe tru depasirea vitezei cu peste 50 km/h. Nu aveam 1 an de experienta (incepator), as vrea ... (vezi toată discuția)
Permis conducere ion nica ion nica va tog sa-mi spuneti pe ce perioada se suspenda permisul de conducere pt depasirea vitezei de 100 km/ora. in urma cu mai putin de 2 ani l am mai avut ... (vezi toată discuția)
Reeexaminare Marinela98 Marinela98 Bună ziua, am fost surprinsa pe autostrada cu viteza de 170 km/h, in momentul acela nu implinisem 1 an de cand am obtinut permisul, deci limita pentru mine ... (vezi toată discuția)