avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cine o sa castige custodia copiilor ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cine o sa castige custodia copiilor ?

Este vorba despre un divort si custodia copiilor, Un baiat si o fata 3 si 4 ani. Cine o sa castige custodia avand in vedere urmatoarele, tatal intretine familia literalmente, mama nu are job.Tatal este mai mereu plecat de acasa cu munca, lucreaza pe vas. Mama l-a inselat cu alti 2 barbati si a abandonat copii timp de 2 luni, de asemenea mama este alcoolica si a fost in spital pentru consum excesiv, copii nu au fost dati la gradinita pentru ca a cheltuit banii. Multumesc ca ati citit si astept un raspuns detaliat, va doresc o zi buna si toate cele bune!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:13, 24 August 2018
Este foarte greu de spus...
Procesul ar putea fi unul echilibrat...

Conteaza foarte mult cum se va apara fiecare si ce va reusi sa dovedeasca...
Daca mama s-a ocupat de minori bine ar cam putea avea prima sansa...dar depinde de mai multe lucruri asa cum spuneam...
Ultima modificare: Vineri, 24 August 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Dacă motivați temeinic acțiunea, ar putea exista șanse să se stabilească locuința minorilor la domiciliul tatălui, deși nu multe.
Motivarea actiunii temeinic ar fi de abia primul pas in acest caz...deoarece conteaza foarte mult intreaga judecata si tot ceea ce se va intampla...

Este extrem de greu ca avocatul sa reuseasca sa impresinoneze foarte tare instanta cand pledeaza pentru tata...
Trebuie sa fie extrem de concentrat si sa poate si instanta sa fie impresionata...iar pe familie...instantele in mare parte sunt cam insensibile...
Mai se poate intampla sa se si enerveze persoanele de sex feminin din sala si sa vocifereze si sa se lase cu evacuari...pentru tulburarea linistii sedintei...ceea ce ar intrerupe pledoaria avocatului si ar fi daunator...
Si nici asa nu se face mereu liniste...
Ultima modificare: Vineri, 24 August 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintarea minorului sorin77 sorin77 as vrea sa stiu in ce conditii eu ca tata as putea obtine incredintarea minorului.sunt in divort cu sotia din culpa comuna,ea a cerut incredintarea catre ea cu ... (vezi toată discuția)
Stabilire custodie pentru copilul a doi concubini ionutz_86 ionutz_86 Buna ziua, Doresc o lamurire, va rog, in urmatoarea speta: Concubini (ambii pana in 30 ani), au un copil de 1 an si jumatate. Copilul poarta numele ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume dupa divort GEORGE STAHIESCU GEORGE STAHIESCU Buna seara... Parintii mei sunt divortati de 15 ani timp in care mama a pastrat numele tatalui preluat prin casatorie. Dupa 15 ani taica-meu s-a trezit ca ... (vezi toată discuția)