avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua,
Am o nelamurire in privinta acordarii indemnizatieipt. crestere copil. Eu sunt angajat bugetar dar pe linga am si o conventie civila de prestari servicii.In ceea ce priveste contractul de munca am o vechime mai mare de 12 luni, dar la convenia civila am doar 10 luni.Pot benficia de indemnizatie crestere copil din amindoua veniturile? Mentionez ca pletesc impozit.
Va multumesc anticipat,
Cu respect
Roxana Naum
Cel mai recent răspuns: Kitte , utilizator 12:37, 8 Noiembrie 2009
Pentru conventie nu trebuie adeverinta cu stagiul de cotizare, veniturile se vad din adeverinta de venit de la fisc.
Contractul trebuie dus la fisc pentru asta sau se considera plata impozitului suficienta?
Nu trebuie dus la fisc. Beneficiarul serviciilor depune declaratie la fisc.
Ce fel de declaratie? Cand se depune?
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Noiembrie 2009
Kitte, utilizator
Trebuie sa intreb pe colegele mele care se ocupa de aceste declaratii. Va raspund luni.

Alte discuții în legătură

Venituri luate in calcul pentru indemnizatia de crestere si ingrijire copil oanaj oanaj Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu calculul indemnizatiei de crestere si ingrijire a copilului: sunt insarcinata, am sa nasc in luna aprilie 2010. Sunt ... (vezi toată discuția)
Intrbare!!! silviumanta silviumanta In luna iulie am terminat facultatea, tot atunci am inchieiat cu o societate un contract de prestari servicii a carui plata se va face in luna decembrie , nici ... (vezi toată discuția)
Pfa-dependent bionut bionut In augut 2010, mi-am deschis un PFA cu norma de venit, pentru a lucra la o companie. Am platit impozitul pe semestrul III si contributia la sanatate pana la ... (vezi toată discuția)