avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... completarea actiunii introductive
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

completarea actiunii introductive

buna seara. se poate ca inainte de al doilea termen de divort sa depun la registratura judecatoriei unde se judeca procesul de divort o completare la actiunea pe care am introdus-o initial deoarece am omis cateva motive si aspecte importante?
Puteti incerca sa depuneti completarea actiunii.....dar nu putei sa aveti siguranta ca va este si admisa aceasta completare.
Din ceea ce am inteles....nu aveti avocat. Are fi indicat sa va luati un avocat care sa va reprezinte interesele, mai ales ca aveti experinta unei cereri respinse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare cerere program vizitare minor, in timpul procesului singurbn singurbn Buna ziua! Sunt la al treilea termen in procesul de program vizitare minor, si doresc sa schimb cererea initiala, in sensul de a cere un program de vizita mai ... (vezi toată discuția)
Modificare actiune dare in judecata sonia54 sonia54 Am dat in judecata societatea pentru anularea deciziei de concediere. In cererea de dare in judecata am cerut mai multe lucruri si acum as dori sa modific, ... (vezi toată discuția)
Neindicare "judecare in lipsa". s-a intrat pe fond in lipsa unei parti. sanctiuni Irina S. Irina S. Daca nu s-a cerut judecarea in lipsa nici de catre reclamant (prin actiune), nici de catre parat (prin intampinare), iar la ultimul termen de judecata se ... (vezi toată discuția)