avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire dobândă taxă poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire dobândă taxă poluare

Am primit în cont suma ce reprezintă contravaloarea taxei de poluare pe 01-08-2018 , dar nici până azi nu am primit vreun ban din dobândă ! Înțeleg că nu ANAF restituie dobânda, deci unde pot să întreb ce se întâmplă ? Suma e undeva la 1300 Ron, taxa de 2500, plătită în anul 2010 !
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 13:04, 28 August 2018
Mergeti tot la ANAF si intrebati. In Decizia emisa de ei apare ca vi se va restitui si dobanda?
Ultima modificare: Marți, 28 August 2018
Ionita Cristina Avocat, Avocat
Eu nu sunt avocat,dar inteleg tot din discutiile de aici despre modalitatle de restituire a sumelor ca se returneaza si dobanda; iar eu am bifat pe cerere faptul ca cer si restituirea dobanzii. Nu am primit nici o decizie prin posta sau pe e-mail, doar am constatat verificand contul prin internet banking ca am suma respectiva in cont.
Ar trebui sa primit si dovanda. Mergeti la ei si solicitati relatii. Eventual si Decizia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxă de poluare Rill Gabriel Rill Gabriel Azi am primit în cont suma de 1404 lei echivalentul la 293 €reprezentând restituirea taxei de poluare auto din octombrie 2008 dar surpriza eu în octombrie ... (vezi toată discuția)
Recuperare dobanda taxa de poluare tati_sorin2000 tati_sorin2000 BUNA ZIUA TUTUROR. Am primit banii, pentru taxa de poluare, dar dobanda nu.Conform deciziei de la Curtea de apel, a ramas definitiv si irevocabil numai ... (vezi toată discuția)
Dobanda fiscala aplicata de anaf gigelas gigelas Buna ziua, Stie cineva care este dobanda fiscala ce o datoreaza ANAF alaturi de suma ce trebuie sa o restituie in cazul taxei auto ? Aceasta dobanda se ... (vezi toată discuția)