avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Abuz sau nu din partea bancii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Abuz sau nu din partea bancii

Buna ziua,

In urma cu 10 ani am luat un credit de nevoi personale, fara garantii imobiliare de la Credit Europe Bank, in valoare de 11000 Euro. Eram casatorit si timp de doi ani am achitat ratele la zi. A intervenit un divort dupa care ratele nu au mai fost achitate. Nu stau sa dezvolt motivele, nu cred ca au relevanta.
In 2015, primesc din partea bancii ING, email, notificare de poprire a celor doua conturi pe care le aveam deschise la acea data, unul in euro, altul in lei. Au fost luati din conturi, imediat cu emailul, o suma de 4500 Euro adica tot ce aveam pe conturile ING. Asta in urma unui dosar la BEJ Cojocaru. Suma poprita 9900 Euro. Nu am achitat, evident iar in 2017, pe adresa la care figuram in timpul casatoriei vine instiintare de sechestru asupra unui teren pe care il am in coproprietate cu familia fostei sotii. Instiintare de care nu am aflat decat in August 2018 cand am incercat sa vand terenul. La notariat in prezenta cumparatorilor..sarcina la Cartea Funciara. BEJ Cojocaru, in baza aceluiasi dosar de executare din 2014.
Am facut cerere de acord pentru vanzarea terenului prin BEJ Cojocaru, insa creditorul, Credit Europe Bank, nu ofera raspuns acestei cereri desi cu suma obtinuta, s-ar putea stinge acea datorie.
Sunt convins ca acel contract semnat initial cu banca contine clauze abuzive si sarcina la Cartea Funciara asupra terenului este un abuz.
Orice incercare de a contacta avocati se rezuma la..veniti si achitati taxa de consultatie apoi vedem actele.

Multumesc anticipat pentru orice raspuns,
Cristea

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament ipotecat tzvpac tzvpac Buna seara Stiu ca s-a mai pus aceasta intrebare pe site-ul dvs.dar revin si eu cu aceeasi intrebare mai specifica pt cazul meu. Vreau sa cumpar un ... (vezi toată discuția)
Executare silita - plata dobanzi bliss21 bliss21 Va prezint urmatoarea situatie in care sunt implicat: In anul 2007 am incheiat un contract pentru acordarea unui credit cu banca Credit Europe Bank al carei ... (vezi toată discuția)
Eroare plata casco - informatii incomplete banca - dauna totala Alexandra Cornea Alexandra Cornea Avem un contract de credit masina la Porsche Bank si o polita de asigurare Astra. In luna decembrie am platit rata de Casco in contul de credit dintr-o ... (vezi toată discuția)