avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda rovigneta
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda rovigneta

Buna ziua, am circulat dintr-o eroare doua luni fara rovigneta . Am primit o amendă pentru data de 1.05.2018.Este posibil sa mai vina si alte amenzi, sau exista o nouă prevedere legală prin care timp de două luni nu se mai emit alte amenzi pentru aceeași contravenție?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:41, 27 August 2018
Conform dispozitii in vigoare autoritatea CNADNR poate emite un singur PV contraventie/luna-indiferent de cate ori a fost depistat un vehicul circuland fara rovinieta in cursul unei luni calendfaristice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta mihaisele mihaisele Buna ziua, Am circulat fara rovigneta aproximativ o luna de zile, la sfarsitul anului trecut. As dori sa stiu, pot fi amendat pentru fiecare drum facut fara ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda rovigneta netu_ologu netu_ologu Am primi trei amenzi pt. lipsa rovigneta in aceeasi zi, pot contesta doua dintre ele ? (vezi toată discuția)
Amenda vinieta Asaf Asaf Daca am primit o amenda pentru circulatia cu vinieta expirata, contraventia fiind savarsita pe 26.03.2017, iar constatarea facuta pe 20.06.2017, mai pot fi ... (vezi toată discuția)