avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

Am cumparat in 2015 o firma de transport.Vechiul proprietar a avut un cap tractor înscris pe firma pt care a plătit taxa de mediu. In momentul in care el a iesit din firma si am intrat eu ca acționar si administrator el vânduse deja capul tractor.Va rog sa imi spuneti cine e îndreptățit să recupereze taxa auto?El nu mai are nici o calitate in firma!
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 09:59, 28 August 2018
Firma e indreptatita. Cererea se poate depune la ANAF pana vineri, 31.08.2018.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedepunere la 31.08.2018 a cererii restituire taxa auto ? gyandy gyandy Buna ziua. Din pacate nu am reusit sa depun la ghiseu cererea de restituire a taxei auto la termenul din 31.08.2018. Am trimis-o pe e-mail dar nu a fost ... (vezi toată discuția)
Proprietar al unui auto declarat furat rrt rrt Buna Ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema, asupra careia va rog sa ma indrumati cu eventuale sfaturi. Speta ar fi urmatoarea: in anul 2007 am cumparat ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto dupa revanzare. pentru masina cumparata de noua. MihaiMih MihaiMih Buna ziua! Am o intrebare referitoare la taxa auto. Vorbim despre o masina din aprilie 2008, cumparata de noua din Romania. De curand am cumparat o ... (vezi toată discuția)