avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită recuperare cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Executare silită

recuperare cheltuieli de judecata

Buna ziua, am urmatoarea speta. Am castigat in februarie 2018, ca si institutie, un proces cu o colega de serviciu si trebuie sa plateasca cheltuielile de judecata. I-am facut adresa de instiintare insa nu a achitat niciun leu.Am facut o solicitare catre un executor judecatoresc pentru a incepe actiunea de recuperare a cheltuielilor de judecata insa mi-a spus ca daca este salariatul institutiei ii pot face retinere pe stat fara niciun fel de problema. Insa am rugamintea....... in baza carui articol, lege? Multumesc frumos.
Ultima modificare: Luni, 27 August 2018
cinela, utilizator
Cel mai recent răspuns: cinela , utilizator 19:56, 5 Septembrie 2018
Nu am auzit de retinere pe stat pana acum. Poate e tineretea de vina. Societatile cu care colaboram noi nu fac direct retinere si apeleaza la executor in vederea infiintarii executarii silite. Poate debitoarea are bunuri mobile ce pot fi valorificate mai repede. Cum le valorifica institutia?!
multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita IoanMihai IoanMihai Buna...Am si eu o problema destul de complicata :( In urma cu cateva luni am primit la domiciliu o instiintare cu privire la o executare silita pe numele meu ... (vezi toată discuția)
Vinzare imobil prin licitatie de cate executor judecatoresc forentina forentina -debitorul nu doreste colaborarea-este placat in alta tara -banca si executorul judacatoresc nu detin cheia imobilului pentru a pune la dispozitie ... (vezi toată discuția)
Retinerea din salariul angajatului la solicitarea unui tert otilia13 otilia13 Buna ziua, S-a comunicat societatii noastre o instiintare de plata prin retinerea din veniturile salariale ale unui angajat, instiintare comunicata de o ... (vezi toată discuția)