avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... participatie improprie - amanunte picante
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

participatie improprie - amanunte picante

Pe langa bijuterii hotii au mai sustras 2 carduri si hartiile de banca, respectiv pinurile si un Digipass Unicredit Tiriac bank( sistem electronic cu care iti accesezi conturile bancare. Evident am blocat imediat cardurile si Digipass-ul, DAR la o luna dupa furt am fost notificata de cateva ori, prin E-mail, ca se incearca accesarea unor conturi din Raifassen Bank din Italia:rtfm:, trimitandu-mi-se chiar si IP si adresele de la care s-a incercat accesarea. O ultima notificare imi punea in vedere faptul ca mi-a fost restrictionat accesul electronic in aceasta banca. Ce credeti, a cui mai este competenta ? Cred ca nu mai tine de organele judiciare din sectia de Politie...Nu cumva de.. crima organizata?Si in mod evident ...astia nu mai sunt minorii faptuitori...pe care acum ii vad plimbandu-se printre blocuri...probabil in cautarea unei alte victime!
Cel mai recent răspuns: cami tei , utilizator 11:52, 9 Noiembrie 2009
S-ar putea trage si aceasta concluzie. Pot fi grupuri organizate si constituite in vederea comiterii de infractiun, din care fac parte si copii, acestora revenindu-le doar sarcina de a comite furturile , iar restul sa se ocupe de carduri si alte lucruri la care pustii nu s-ar pricepe. Insa nu ati facut mentiunea ca vi s-au sustras si aceste lucruri , cel putin nu noua aici. Dar politiei? fiindca ei sunt cei care in fond , gestioneaza cazul si care trebuie sa aiba toate elementele necesare pentru a sti cui apartine competenta de a ancheta cazul acesta.
Politiei i-am depus copii de pe E-mail-uri si le-am solicitat intr-o cerere scrisa efectuarea de cercetari si pe acest aspect. Probabil ca acum anchetatorii isi dau peste maini, pentru ca incerc sa-i gasesc si nu reusesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda on line sisko sisko Buna ! Mi s-au furat toti banii din contul deschis la Unicredit Tiriac Bank prin sistemul on line banking . Va rog sa-mi spuneti cum pot recupera banii de la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am avut un cont curent la alpha bank deschis pentru ... Tienela Tienela Buna ziua, AM avut un cont curent la ALPHA BANK deschis pentru incasarea pensiei. La acest cont am avut atasat un card de debit VISA. Pentru a urmari ... (vezi toată discuția)
Bani furati din contul bancii - on line banking sisko sisko buna tuturor nu stiu daca ati mai auzit de asa ceva , dar mie tocmai mi s-a intamplat : mi-a fost lichidat contul din banca prin on line banking . va rog ... (vezi toată discuția)