A fost instalata o cutie (20x30cm) pe scara blocului, la intrare. Cutia respectiva are afisata marca si numele unui lant de magazine, urmand ca in ea sa se puna reclamele/ofertele care se puneau in cutiile postale.
Aceasta instalare a fost aprobata de seful asociatiei de proprietari, dar nimeni nu a fost intrebat in prealabil.
Eu nu sunt de acord cu instalarea ei, pentru ca este pur si simplu o reclama pe care o sa o vad de fiecare data cand intru in bloc, fie ca vreau sau nu. Din cate stiu firma respectiva nu plateste asociatiei de proprietari nimic pentru folosirea spatiului scarii de bloc.
Este problema pe care o puteti clarifica numai cu presedintele de asociatie care este responsabil pentru utilizarea partii comune din condominiu
Posibil ca presedintele de asociatie sa fi negociat utilizarea partii comune din condominiu prin incheierea de contract de inchiriere benefic asociatiei de proprietari
Multumesc pentru raspuns! As dori sa stiu daca dumnealui are dreptul sa negocieze de unul singur, fara a aduce nicio instiintare celorlalti locatari - este necesar un vot 50%+1 din locatari, sau vot doar in sedinta de bloc sa se adopte acest gen contract?