avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Datorii pe firma facute de altcineva!! URGENT
Discuție deschisă în Executare silită

Datorii pe firma facute de altcineva!! URGENT

Buna ziua, in 2006 am deschis o firma(un SRL), eu avand titlu de administrator si ca si angajati am avut 2 rude, eu firma le-am lasat-o lor iar acum primesc acasa hartie ca trebuie sa platesc 10.000 EUR datorii ca altfel voi fii executat silit. Rudele la care am lasat firma si care au facut datorii au intrat in faliment cu ea iar acum ei sunt insolvabili si nu mai stie nimeni unde sunt. Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 16:29, 28 August 2018
Dacă societatea este în insolvență, pentru a fi executat silit este necesară o hotărâre prin care să fie admisă o acțiune fondată pe art 169 din legea insolvenței.
Descrierea este prea lapidară, luați legătura cu un avocat specializat și pe insolvență pentru a vă ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta dintre insolventa si insolvabilitate cristian A. cristian A. Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti intr-o problema! Care este diferenta dintre un SRL intrat in insolventa si un SRL intrat in insolvabilitate ? Va multumesc !!! (vezi toată discuția)
Insolventa adonisvigalex adonisvigalex Am un SRL care nu mai are activitate din 01.01.2008.La data inchiderii firmei am trecut in regim derogatoriu,regim ce a fost anulat odata cu aparitia ... (vezi toată discuția)
Insolventa datorii stat ContSters194995 ContSters194995 Buna ziua, Am urmatoarea intrebare: O societate comerciala are datorii la bugetul de stat. Datoriile au deja o vechime de peste 2 ani, de cand societatea ... (vezi toată discuția)