avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... probleme subsol bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

probleme subsol bloc

Locuiesc la parterul unui bloc cu 4 etaje si sunt probleme cu subsolul blocului in sensul ca instalatia sanitara este veche si tevile sunt sparte iar subsolul este plin cu apa si este un miros foarte urat .Am anuntat administratorul de bloc , dar a spus ca trebuie sa ne ocupam personal de curatenia subsolului si schimbatul tevilor.Am vorbit cu vecinii, dar sunt foarte dezinteresati desi sunt si ei afectati in mod direct.Cum trebuie procedat? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: sacalul09 , utilizator 22:00, 11 Noiembrie 2009
Vorbiti cu presedintele asociatiei. Faceti sesizare scrisa pentru a contracta o firma sa evacieze mizeria si sa repare instalatiile. In ce localitate sunteti?
ioana_2002us a scris:
Am anuntat administratorul de bloc , dar a spus ca trebuie sa ne ocupam personal de curatenia subsolului si schimbatul tevilor.


halal adm. va-ti angajat,sau nu doriti sa dati bani pentru reparatii si asta este alta problema,imi dau seama ce pierderi aveti,sper sa nu fie conductele de scurgere,atunci stati pe un butoi de pulbere,sanatatea dumneavostra este in joc,daca va afla directia de sanatate va arde cu o amenda de face cat toate reparatiile din bloc,incercati sa va convingeti vecinii si adm. sa incepeti reparatiile,daca nu, prima sesizare o trimiteti la comitetul executive care conform legii are urmatoarea atributie:
HG 1588/2007ART. 17
(1) Comitetul executiv al asociaţiei de proprietari are următoarele atribuţii:
d) reglementează folosirea, întreţinerea, repararea, înlocuirea şi modificarea părţilor proprietăţii comune, inclusiv cu privire la consumurile aferente proprietăţii comune, în conformitate cu actele normative în vigoare;

bafta si va asteptam cu vesti bune
Ultima modificare: Miercuri, 11 Noiembrie 2009
sacalul09, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face sa scap de mizeria de la subsol? cipry1983 cipry1983 Blocul in care am o garsoniera are tevile de scurgere sparte in subsol si in timp subsolul blocului s-a umplut cu dejectii si apa.Acum m-am trezit ca imi ... (vezi toată discuția)
Imi iese wc-ul in casa! ralucarrie ralucarrie Buna ziua!Am si eu o problema grava,stau la bloc si din data de 12 noiembrie 2011mi se infunda canalul de scurgere principal,imi iese in casa toata ... (vezi toată discuția)
Sanepid sau primarie - probleme mari la subsol, administrator nepasator Anemonamona Anemonamona Buna ziua! Locuiesc la parterul unui bloc cu foarte multe probleme cele mai multe din cauza indiferentei administratorului. Dar acum se intampla lucruri care ... (vezi toată discuția)