Am cumpărat de pe OLX o placa video. Tranzacția dintre mine și vânzător a fost făcută personal,adica ne-am întâlnit, i-am dat banii, mi-a dat placa. Ulterior, în momentul în care am încercat sa o folosim, am constatat ca era defecta. Toată aceasta situație a durat 24 ore, din momentul în care am luat placa pana în momentul în care am constatat ca e defecta. Cum pot rezolva situația legal, ținând cont ca am pierdut 800 de lei și nu pot folosi ce am cumpărat?
Nu ati contactat vanzatorul sa il instiintati ca placa nu functioneaza si sa va restituie banii?
Cand ati cumparat-o nu ati discutat si posibilitatea ca placa sa nu fie compatibila, sa nu functioneze si modalitatea de rezolvare?
Legal, il instiintati intr-o forma scrisa (email, sms) ca nu functioneaza si solicitati restituirea sumei, in caz contrar trebuie sa va adresati instantei de judecata intrucat este un litigiu civil.
Teapa pe olx
gigiion2
Buna ziua , am cumpărat un telefon pe olx , a fost probat la achizitie si telefonul mergea , imediat dupa ce vânzătorul a plecat am aflat ca are defecte ... (vezi toată discuția)