avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... contract de furnizare cu cesiunea drepturilor de autor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

contract de furnizare cu cesiunea drepturilor de autor

As avea o intrebare: pot sa inchei un contract de furnizare, care sa contina si cesiunea dreptului de autor asupra a ceea ce mi s-a creat/"furnizat"?
Nicaieri nu se interzice sau nu se precizeaza ca, contractul de cesiune nu ar putea fi combinat....

Va multumesc pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: hajnal , utilizator 10:37, 31 August 2018
e posibil, cu conditia ca furnizorul sa fie detinatorul drepturilor, si, evident, sa fie si de acord
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de autor si contractul indiv. de munca kotom kotom Buna ziua, Situatia este in felul urmator: pana de curand am lucrat cu contract individual de munca si drepturi de autor (pe contractul individual de munca ... (vezi toată discuția)
Clauze contract drepturi de autor vs prestari servicii Popu Popu Buna, daca un PFA IT are un contract cu o firma si in contract este specificat una din variantele de mai jos: a. Toate drepturile de autor asupra produselor ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de cesiune drepturi patrimoniale de autor Andreea.B Andreea.B Buna ziua, Am un contract de cesiune pentru drepturi patrimoniale de autor care nu cuprinde clauza de incetare. Contractul a incetat in luna octombrie si ... (vezi toată discuția)