avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Nu reușesc să obțin credit de nevoi personale. Care ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Nu reușesc să obțin credit de nevoi personale. Care să fie problema?

Buna ziua, ma chinui de ceva timp sa obtin un credit de nevoi personale , dar sunt respins de toate bancile la care am fost (5 la nr) pe motiv de scoring mic...un raspuns concret nu am primit de la nici o banca.
Sunt in campul muncii de peste 15 ani in care am lucrat la 3 firme.
Firma la care lucrez momentan are 2 angajati si vechime 10 ani pe profit , am salariu 1600 lei de 6 luni de zile.
Am avut o problema acum 5 ani la biroul de credit pentru 40 lei.
Curios este ca nici un consilier nu este in stare sa imi spuna concret care este problema ! Toti imi zic de scoring din sistem !! Catre ce banca sa merg , suma solicitata este 6000 e pe 60 luni
Ultima modificare: Marți, 4 Septembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 09:50, 6 Septembrie 2018
Aceste banci au in general un minim de venit pentru care acorda un credit. Daca castigul persoanei este sub minim nu se califica , Un semn negativ este biroul de credite , Probabilitatea de a achita banii cu dobanda in condiitiile contractului este considerata foarte redusa de ei .
Incercati si alte variante, sume mai mici, perioade diferite... Teoretic venitul acopera rata, dar daca situatia locativa este de chirias n-ati mai avea de unde plati. Poate mai aveti si alte obligatii (rate, chirii, persoane in intretinere)... Si da, si locul de munca poate da un scoring mic (firmele mari ar fi mai sigure in opinia bancilor). Conteaza si unde locuiti / va desfasurati activitatea, varsta, educatia, profesia s.a.m.d. Daca ramai somer la 50 de ani intr-o zona defavorizata e una, daca ramai somer la 30 de ani in Bucuresti e alta.
Ultima modificare: Joi, 6 Septembrie 2018
DinuX, utilizator
Veniturile dumneavoastra reprezinta un criteriu importanta, pentru a fi eligibil, in vederea acordarii imprumutului.

Incercati sa suplimentati veniturile dumneavoastra, in vederea conturarii unui venit mare mare, pentru primi imprumutul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere de la birou de credite ContSters373867 ContSters373867 Buna seara, numele meu este........ si fac aceasta sesizare uramre a incercari de a rezolva pe cale amiabila o situatie destu de delicata. Am accesat de la ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati in legatura cu bancile gabrielamarinescu gabrielamarinescu am mai postat odata despre acest subiect dar din pacate nu am primit un raspuns concret. prietenul meu vrea sa faca un credit pentru nevoi personale avand ... (vezi toată discuția)