avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Ce tip de fotografii pentru pașaport?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Ce tip de fotografii pentru pașaport?

pașaportul se poate expedi la adresa mea din străinătate ? și cum se procedează. Mulțumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 07:54, 31 August 2018
Buna dimineata!

Cine sa va trimita pasaportul in tara unde locuiti?

Nu. Pasaportul il faceti la ambasada sau consulatul Romaniei de pe teritoriul tarii unde aveti rezidenta.

Dimensiunea fotografiilor tip pasaport este de 3,5x4,5.

O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport romanesc Marian34 Marian34 Buna, eu sunt Roman ,prietena ( nimic legal inca) e Poloneză, copilul e născut în uk(Leicester). Intrebarea mea este ... ce documente imi trebuie si unde sa ... (vezi toată discuția)
Domiciliu in romania? cristinamariav cristinamariav Am carte de identitate romana si pasaport romanesc. Locuiesc in strainatate de mai bine de 8 ani (in tara ajungand numai in concediu - maxim 3 saptamani pe ... (vezi toată discuția)
Pașaport cu domiciliu în străinătate emis de o ambasadă rsr Nikkal Nikkal Întrebarea este o curiozitate personală, poate reușesc să aflu un răspuns de la membrii acestei comunități. Am văzut niște acte în care în anii ... (vezi toată discuția)