avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum trebuie și ce trebuie sa fac când am un vecin ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum trebuie și ce trebuie sa fac când am un vecin galagios ?

Am chemat până acum din Aprilie de doua ori echipajul de la poliție și tot continua să facă zgomote!Vorbește tare,invita prieteni,Are o prietena cu o voce stridenta,pleacă și lasă cățelul sa latre in disperare până noaptea târziu,când revine,vb.mult când cu voce bărbătească când se pițigăie,cred că face video chat,oare are voie!?Individul este f.arogant,sfidător și cu un tupeu fantastic!!!A contestat o amendă și a dat în judecată poliția iar eu sunt martor!!!Ce ziceți de tupeu???Cum poate fii potolit,tipul?Vreau să mă odihnesc nopțile căci pe la 06.00 mă trezesc sa merg la munca iar lui nu ii pasa!!!Nu vrea sa ajungem la violență căci tot eu voi răspunde!!!
Ultima modificare: Vineri, 31 August 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:25, 31 August 2018
Singura solutie sa chemati in continuare Politia , cand face zgomot in timpul orelor de liniste.

Potrivit Legii nr. 61/1991, orele de liniște sunt în intervalul 22:00 - 8:00 și între 13:00 și 14:00.

Cititi mai mult aici:

www.avocatnet.ro/articol_475...

sau

www.avocatnet.ro/articol_478...
Ultima modificare: Vineri, 31 August 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Ce sens are pauza 13-14?Normal copii și adulții care în de la munca și vor liniște,ar trebui să fie de la 14-17 cum a fost din totdeauna!
Referitor la programul de liniste fiecare asociatie de proprietari prin regulamentul de ordine interioara prevede concret si orele de liniste

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detinere caine in apartament adinanicoleta adinanicoleta Buna ziua, sunt in urmatoarea situatie: detin un catie de talie mica in varsta de 13 ani in locuinta proprietate personala.Cainele nu este periculos dar la fel ... (vezi toată discuția)
Ma deranjeaza Mariuspirvulescu Mariuspirvulescu Visa vie de blocul în care stau este o curte cu 2 cîini care latră toată noaptea si nu pot sa dorm pot face ceva in acest sens? (vezi toată discuția)
Bună ziua . am un cățel de talie mica de 1 an și 3 luni . ... Claudia12456 Claudia12456 Bună ziua . Am un cățel de talie mica de 1 an și 3 luni . In ziua când m-am mutat in apartament cățelul meu a lătrat 20 de minute fara oprire că era ... (vezi toată discuția)