avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Este necesar un certificat medico-legal daca exista ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Este necesar un certificat medico-legal daca exista deja certificate de unde persoana a fost internata ?

Buna ziua. Mama a fost expusa unui scandal pe strada. Mentionez ca este in varsta, are o suma de boli, dintre care ce-a mai periculoasa este tnsiunea oscilanta. La cateva zile dupa scandal a facut un puseu, a cazut si si-a fracturat bazinul. Adica pur si simplu a cazut din pozitie statica.. A fost nevoie de internare pe doua luni de zile pt recuperare.
Doresc sa fac reclamatie la politie si mai trebuie sa stiu daca trebuie s-o duc pe mama la INML pt certificat medical.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:47, 21 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar fi bine sa mergeti la IML pentru o expertiza medicala. In PV de expertiza se vor verifica documentele medicale, se vor nominaliza toate semnele identificate pe corp si se va face referire la influenta asupra afectiunilor medicale de care sufera mama dvs.
Puteti face reclamatie la politie, in scris, cu nr. de inregistrare/ data si sa cereti politistului sa dispuna o expertiza medico-legala a mamei dvs.
Din lipsa de fonduri suficiente, politia poate sa va propuna sa faceti expertiza medicala pe cheltuiala dvs. urmand sa va recuperati cheltuiala daca se va ajunge in instanta si veti castiga procesul.
Păi căderea la câteva zile de la agresiune nu are legătură de cauzalitate cu momentul agresional invocat
Legatura de cauzalitate poate fi stabilita numai in urma unei expertize medico-legale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile putine date de iml elena rc elena rc buna ziua am primit 10 zile pentru fractura radiculara,luxactie dentara,extractie dinte,cusutura ,,,,,am purtat atela 3 saptamani,,,,mi se pare foarte putin e ... (vezi toată discuția)
Leziuni ca urmare a fracturii trimmaleolara Popesku Popesku Buna ziua , nu vreau sa va retin de aceea am o intrebare scurta : doresc sa stiu daca exista un standard dupa care lucreaza IML-ul deoarece sotiei mele care a ... (vezi toată discuția)
Probe noi? dia2120 dia2120 intr un dosar penal pt talharie am contestat un certificat medical de 17-18 zile cu diagnostic TCF,contuzie orbita dreapta,fractura piramida nazala,solicitand ... (vezi toată discuția)