avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 289 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Deduceri personale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Deduceri personale

La contracte de mandat pt. aleșii asociațiilor de proprietari, care sunt pensionari și nu mai au alt loc de munca, se poate considera funcție de baza si sa se facă deducerea pentru calcularea impozitului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:59, 1 Septembrie 2018
Pentru contractele de mandat nu se aplica prevederile privind deducerile personale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii datorate - contract de mandat - 1 mai 2016 ligadiangeli ligadiangeli Buna ziua, 1. Va rog sa-mi spuneti care sunt cotele de contributii sociale datorate pentru un cenzor/presedinte asociatie de proprietari, beneficiar al unei ... (vezi toată discuția)
Contracte de mandat asociatii de proprietari Viorel_Lucaciu Viorel_Lucaciu Contractele de mandat ale aleșilor asociațiilor de proprietari, care sunt și pensionari, pot fi considerate ca funcție de baza, dacă nu mai au și alt loc ... (vezi toată discuția)
Deducere personala din indemnizatia de presedinte al asociatiei de proprietari prettydaniola prettydaniola Buna ziua, de aproape 3 ani sunt presedintele unei asociatii de proprietari, incasand o indemnizatie lunara neta de 200 lei, in baza unui contract de ... (vezi toată discuția)