~ final discuție ~
 tankolevente	                   

Buna seara,exista o suma minima(legala) cu care trebuie vandut un apartament?ex. se da un apartament cu doua camere 40 mp,etaj 3 in stare buna,mai multe ... (vezi toată discuția)
	                    tankolevente	                   

Buna seara,exista o suma minima(legala) cu care trebuie vandut un apartament?ex. se da un apartament cu doua camere 40 mp,etaj 3 in stare buna,mai multe ... (vezi toată discuția)

Andreea99	                   

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Am inceput demersurile pentru achizitionarea unui apartament prin programul \"Prima Casa\". Dupa ce am ... (vezi toată discuția)
	                    Andreea99	                   

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Am inceput demersurile pentru achizitionarea unui apartament prin programul \"Prima Casa\". Dupa ce am ... (vezi toată discuția)

tankolevente	                   

Buna,va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi eventual informatii daca se poate.
Dorim sa achizitionam un apartament prin programul Prima Casa,proprietarul este ... (vezi toată discuția)
	                    tankolevente	                   

Buna,va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi eventual informatii daca se poate.
Dorim sa achizitionam un apartament prin programul Prima Casa,proprietarul este ... (vezi toată discuția)