Buna ziua, sunt divortata si am un copil minor in varsta de 9 ani jumate. Mi-am anuntat fostul sot ca doresc sa plec in excursi in anglia impreuna cu copilul. Acesta mi-a facut procura pentru a-i face pasaport fiului meu, iar acum, cand avem biletele de avion cumparate, refuza sa-mi dea acordul la notar pentru iesirea din tara. Am vreo posibilitate sa ies din tara cu copilul fara acordul tatalui? Multumesc
Sanse aveti dar trebuie sa terminati iute procesul.Eu nu la sansele pe fond ma refeream ci la durata procesului.
Va trebui sa aveti toate actele gata pana sa plecati.
Daca dureaza mai mult de o luna si jumatate procesul si declara apel trebuie terminat si apelul.
In prima instanta nu cred ca il veti termina mai repede de o luna si jumatate sau ceva mai mult...
Ideea era sa il terminati intr-o luna cel mult si ati fi fost bine cu timpul sau la limita.
Doamna avocat mi-a spus ca avem toate sansele sa reusim in termen, i-am comunicat data biletelor...mi-a transmis incredere...acum, sper sa fie asa. Va multumesc din suflet pentru timpul acordat si, mai ales, pentru sfaturi. Este extraordinar acest forum, te ajuta sa nu te simti singur, si , oarecum iti da curaj sa mergi inainte
Inca o data, multumesc !.....sper sa revin cu vesti bune
Se poate iesi si cu motivarea sau certificatul de grefa de la fond, sentinta este executorie, chiar daca nu definitiva.Problema este inbcat timp va judecati, cereti regin de urgenta, ibteresul superior al minorului, chiar si judecare in lipsa sa nu piarda concediu.