avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificare salar brut in revisa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificare salar brut in revisa

Cand se declara modificarea salarului brut in revisal? In 20 de zile de la modificare, sau cu o zi lucratorare inainte sa se aplice modificarea.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:43, 3 Septembrie 2018
Orice modificare a salariului de bază lunar brut, indemnizaţiile, sporurile, precum şi alte adaosuri, astfel cum sunt prevăzute în contractul individual de muncă sau, după caz, în contractul colectiv de muncă se transmite în registru în termen de 20 de zile lucrătoare de la data producerii modificării.
Excepţie fac situaţiile în care modificarea se produce ca urmare a unei hotărâri judecătoreşti când transmiterea în registru se face în termen de 20 de zile lucrătoare de la data la care angajatorul a luat cunoştinţă de conţinutul acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmitere in revisal modificari salariale VivieneV VivieneV modificarile de salarii (majorari) de exemplu cu 01.05.2018 se transmit in revisal anterior acestei date? (vezi toată discuția)
Buna seara va rog sa ma ajutati cu o intrebare angajatorul s-a ... silviuviorica1 silviuviorica1 Buna seara Va rog sa ma ajutati cu o intrebare Angajatorul s-a hotărât ca majorarea salariului sa fie la 2300 si sa o faca cu 01.01.2021 insa ... (vezi toată discuția)
S-a modificat termenul de transmitere modificare salariu in revisal? serban.irina92 serban.irina92 Conform art. 17 alin 5 orice modificare a unuia dintre elementele prevăzute la alin. (3) în timpul executării contractului individual de muncă impune ... (vezi toată discuția)