avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Fond reparatii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Fond reparatii

Daca pt fond reparatii se taie chitanta separata, atunci acesta nu se mai poate include pe lista de plata, in coloana separata, inainte de total, ca pana acum. Atunci unde va fi afisat, dupa total? Ce se intampla in situatia cand proprietarii vor achita doar intretinerea, nu si fondul de reparatii?
Cel mai recent răspuns: flory_mr , utilizator 10:37, 9 Septembrie 2018
Doamna Daniela, am spus clar că doar în contul Fondului de Reparații este suma totală de 1 miliard de lei vechi, sumă adunată în decursul a 5 ani (în Iulie 2013 erau în cont ... 0 lei). Dacă adăugăm acolo și sumele din Fondul de Chirii și din cel de Penalizări, ați vedea ce sume impresionante avem pentru reparațiile la părțile comune, dar ne-cheltuite niciodată „fizic”.
Marea problemă e că din acel cont s-au cheltuit bani, dar asta doar provizoriu, pentru că lucrările lunare respective au fost plătite de acolo, dar ei zic că au reîntregit acel Fond de Reparații cu acele sume deja cheltuite din acesta, sume pe care șefii noștri penali le-au recuperat de la proprietari, pe listele lunare de plată.
În concluzie, practic șefii Asociației noastre n-au cheltuit efectiv niciun ban pentru lucrările de reparații pentru părțile comune din condominiu ... și peste 5 ani vom avea 2 miliarde de lei în acest nou F.N.I. - Fond de Reparații, în timp ce scara mea și cea a mamei mele (din aceeași Asociație), dar și alte zeci de scări arată jalnic, ne-refăcute de acum 30 de ani !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati pt fondul de reparatii respectiv fondul de rulment..??? Anisina Anisina Sa spunem asa....s-a stabilit in cadrul asociatiei de proprietari ca mai mult de jum +1 din locatari au fost de acord cu efectuarea unor lucrari de reamenajare ... (vezi toată discuția)
Penalitati gera905 gera905 Buna seara. Daca taxe locative/luna sunt de exemplu 50 lei si fondul de rulment 40 lei , pe lista de plata ar trebui sa figureze total plata 90 lei ? Sau ar ... (vezi toată discuția)
Penalizari si hotarari ale asociatiei de proprietare dalv dalv Asociatia de proprietari prin administrator si presedinte mi-au impus plata unor penalizari la cotele de intretinere constituite din neplata cotei de ... (vezi toată discuția)