avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract la domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract la domiciliu

Buna ziua.
Se poate incheia act aditional la contractul existent cu munca la domiciliu?Sau trebuie incheiat un nou contract de munca la domiciliu? Multumesc
Cel mai recent răspuns: micuticuta , utilizator 14:01, 3 Septembrie 2018
Se poate incheia un act aditional .. Activitatea de telemuncă se bazează pe acordul de voință al părților și se prevede în mod expres în contractul individual de muncă odată cu încheierea acestuia pentru personalul nou-angajat sau prin act adițional la contractul individual de muncă existent.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telemunca Bucifal Bucifal Dacă este posibilă munca la domiciliu si angajatorul nu respectă această recomandare, încalcă legea? (vezi toată discuția)
Telemunca Mihai01234 Mihai01234 Buna ziua, imi puteti spune va rog daca un anagajat are dreptul sa solicite unilateral de a lucra de acasa avand in vedere noua ... (vezi toată discuția)
Exercitare drept de telemunca avramrebeca avramrebeca Incepand cu 15 iunie 2020 suntem obligati sa ne reintoarcem la birou, in masura in care decontul transportului nu este oferit pentru evitarea mijloacelor de ... (vezi toată discuția)