avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Pesta porcina
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Pesta porcina

Buna seara!am si eu o intrebare in legatura cu aceasta pesta porcina aparuta din senin la noi in țară!exista vreun temei legal ca in momentul cand cei de la DSV vin sa imi omoare porcul in curte la mine sa îi pot opri pentru ami face inainte analizele la acest animal?va multumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 13:51, 10 Septembrie 2018
1 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu a aparut deloc din senin. Vedeti interviul dat de ministrul Petre Daea aseara la Antena 3.
Il gasiti pe youtube. [ link extern ]
Cu pesta porcina nu pare a fi de glumit, cu atat mai putin de politizat: [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pesta porcină. are dsv, sau oricare altă autoritate a statului, dreptul să intre în curtea mea să împuște un porc, fără mandat de percheziție? vicky2015 vicky2015 are DSV dreptul sa intre in curtea mea sa impuste un porc, fara mandat de perchezitie? sau orice alta autoritatie a statului? multumesc! (vezi toată discuția)
Referendum pentru cainii maidanezi - propuneri si consecinte codulmuncii codulmuncii Primarul capitalei a decis sa se faca un referendum pentru eutanasierea cainilor maidanezi, dar numai in urma tragediei care s-a intamplat. Propun ... (vezi toată discuția)
fise evaluare protectia si bunastarea animalelor in timpul uciderii Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Nu e titlul unui horror despre o secta satanista care executa animale ci un act normativ, de nivel mai marunt, emis de ANSA. Il puteti gasi pe site-ul ANSV ... (vezi toată discuția)