Buna seara as dori sa va expun intamplarea mea si sa imi dati si mie o parere..o sa incerc sa expun cat mai detaliat ! In 2013 (fiind mai tanar si rebel) am avut o perioada de 3 luni in care am luat amenda dupa amenda pana am ajund la 13 puncte de penalizare..toate bune pana intr o zi in care am luat o amenda de centura si cu cele 13 puncte cumulate am depasit 15 puncte....peste o saptamana ma trezesc cu politia sa le predau permisul..bineinteles l am predat dupa care am facut o contestatie la ultima amenda primita pentru a nu mai avea acele puncte de penalizare iar cu un certificat de grefa am fost si mi am luat permisul pe aceasta perioada...procesul a durat cam jumatate de an timp in care punctele de penalizare din urma au disparut automat din sistem eu am pierdut procesul acela si bineinteles nu am m ai dat importanta..ieri m am trezit cu o instiintare sa predau permisul deoarece am pierdut acel proces..Din ce am citit pe internet am inteles ca efectele acelei amenzi intra in vigoare la data in care instanta da o decizie irevocabila iar data acea a fost dupa ce punctele din urma disparusera..deci practic cand isi facea efectul eu mai aveam 5 sau 6 puncte si cu cele dupa amenda 3 puncte...credeti ca am vreo sansa sa castig in instanta ? E o problema mai ciudata putin poate si nu prea a stiut nimeni sa imi raspunda si as aprecia mult orice parere ! Va multumesc