avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Caz de coruptie sau nu?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Caz de coruptie sau nu?

Situatia:
ONG face diferite proiecte pt. care primeste finantare de la stat. La proiectele in care se contracteaza servicii externe procedura prevede ca trebuie cautate minim 3 oferte care sunt apreciate de catre o comisie formata din 3 membrii al ONG-ului si se alege oferta cea mai avantajoasa.
De ani de zile presedintele asociatiei (ONG-ului) face parte din aceste comisii iar in acelasi timp este si ofertant. Minunte, minune intotdeauna iese castigatoare firma sa.

Intrebarea:
Este vorba aici de coruptie? Merita sa sun la telefonul verde anticoruptie sau se ocupa alt organ de aceste cazuri?

Alte discuții în legătură

Caz de coruptie? AureliaStamate AureliaStamate Buna ziua! O asociație culturala non-profit, asociata unui partid, face diferite proiecte pt. care primește finanțare de la stat. (95% de la stat si 5% ... (vezi toată discuția)
Finantare ong de la stat Kronstad Kronstad Buna ziua. Am tot incercat sa aflu un raspuns si nu reusesc. Un ONG care a depus un proiect sa primeasca bani de o directie a statului, poate finalmente sa ... (vezi toată discuția)
Infintare ong- conducerea Lucas1997 Lucas1997 Buna ziua. Am 14 ani si as dori sa-mi infintez un ONG care ar avea ca scop: \"Romania Verde prin reciclarea\" adica sa invatam populatia romana, sa o motivam ... (vezi toată discuția)