avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Pot pierde casa?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Pot pierde casa?

am 2 credite unul ipotecar si unul nevoi personale ma pot executa silit cei cu creditul pentru nevoi presonale si sa imi ia casa ?

am o perioada dificila si nu pot regla contul si am aproape 60 zile intarziere la creditul nevoi personale imi este frica sa nu pierd casa daca ajung la 90 zile ..

ma distruge stresul ..

cum se procedeaza , ce pot face cei de la banca cu creditul nevoi personale daca nu achit ? am 3500 lei in acest moment restanta si asta ptr ca nu reusesc sa imi gasesc un loc de munca stabil .

multumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 5 Septembrie 2018
brokenangel, utilizator
Cel mai recent răspuns: aikidoro , utilizator 13:39, 17 Septembrie 2018
Iti umbla la bunuri imobile ( casa,terenuri etc) incepand de la suma de 10.000 Ron.
In contextul in care nu aveti venituri, sa poata pune proprire,.atunci se indreapta spre bunuri imobile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita malidumitru malidumitru Daca am poprire pe salariu atat eu cat si sotul meu adica 1/3 din salariu in valoare de 950 de lei pe luna , imi mai poate executa silit apartamentul . ... (vezi toată discuția)
Amenintare executare silita credit vladp33 vladp33 buna ziua, in urma cu 4 ani am incheiat un credit nevoi personale fara garantii, (doar pe baza adevereintei de venitsi a buletinului), rata a crescut periodic ... (vezi toată discuția)
Executari silite vyfor79 vyfor79 in cazul unei persoane fizice care a obtinut un credit de nevoi personale fara garantii,cu bunuri pe numele sau,care are itarzieri mai mari de 300 zile ,care ... (vezi toată discuția)