avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri nerambursabile
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri nerambursabile

Bună ziua. Pentru demararea unui start up in domeniul brichetarii ,peletizarii resturilor vegetale, de ce fonduri europene aș putea beneficia în situația unei cofinanțari de cca 20000 euro. Dețin și un teren de 5000 mp în extravilanul orașului cu acces la rețeaua electrica, drum pietruit.Cu stima ,Amăriucăi Laurentiu
Cel mai recent răspuns: laurentiuamariucai , utilizator 20:36, 9 Octombrie 2018
Buna Ziua,
Suma pe care o puteti accesa este de la 200.000 - 1.000.000 euro.
Va rog sa ne transmiteti mai multe detalii in legatura cu locatia unde doriti sa dezvoltati acest tip de afacere .
Cu stima,
Echipa ODAS GLOBAL CONSULTING
Bună dimineața. Locația unde intenționez sa încep această afacere se află în extravilanul orașului Târnăveni, județul. Mureș, la cca 300 m de șoseaua Târnăveni -E60 , spre Iernut.
Buna Ziua,

Va rog sa ne transmiteti un email pentru a va adresa mai multe intrebari.
Multumesc mult.
Cu stima,

Echipa ODAS GLOBAL CONSULTING

Bună seara. Adresa mea de email este:laurentiuamariucai@yahoo.com. Aștept cu interes opțiunile de finantare nerambursabile posibile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

FinanȚare kinetoterapie 2018 fbionel fbionel Ce program și ce linie de finanțare este deschisă pentru activități de kinetoterapie în anul 2018 ? (vezi toată discuția)
Fonduri europene minihotel gfolea gfolea Se pot acesa fonduri nerambursabile pentru a construi o pensiune,restaurant,mini hotel in zona urbana? (vezi toată discuția)
Accesarea de fonduri europene pentru gradinita privata costeauk costeauk Buna ziua! ma puteti ajuta cu detalii privind accesarea de fonduri europene pentru gradinita privata sau cresa in mediul rural.fondurile sunt nerambursabile? ... (vezi toată discuția)