avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Taxe, impozite si alte probleme de ... Taxare abuziva inchiriere masina
Discuție deschisă în Taxe, impozite si alte probleme de afaceri

Taxare abuziva inchiriere masina

Am inchiriat o masina in italia, la finalul vacantei am facut full-ul masinii ai a doua zi de dimineata am lasat-o la aeroport( la 6 dimineata, am pus cheia in cutie). Dupa cateva zile firma de inchiriere imi retrage din cont 106 eur pe motiv ca n-am alimentat. Cum nu am pastrat chitanta de la alimentare, nu am cum sa dovedesc acest lucru, decat daca cer inregistrarile video de la benzinarie( ceea ce este f complicat). As dori sa stiu cum ar trebui sa procedez in acest caz; din cate am citit pe forumuri este o practica frecventa pt aceats firma de inchiriere. Le-am dat mail si mi au confirmat ca n baza lor de date masina figura la momentul predarii cu rezervorul plin 42/50.
Cel mai recent răspuns: Iuliaminea2008 , utilizator 15:44, 6 Septembrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat carburant de la benzinariile s........ din tg jiu si am avut probleme Gigi_Popescu Gigi_Popescu Buna ziua Duminica 7 septembrie dimineata trebuia sa plec cu masina la Bucuresti. Pentru ca nu aveam rovigneta si trebuia sa achizitionez, nestiind de unde ... (vezi toată discuția)
Plata nedatorata inchiriere autoturism Mihaigrecu2001 Mihaigrecu2001 In decembrie2014 am facut o rezervare pentru inchirierea unui autoturism in Bucuresti printr-un website international specializat, costul estimat al ... (vezi toată discuția)