Buna seara. Cu tot respectul, ma adresez din nou acestui forum de unde am obtinut multe informatii,sfaturi,sugestii..etc, ce m-au ajutat enorm in problemele mele.Referitor la inregistrarea convorbirilor apelului de la 112 ,suportul optic cu aceasta inregistrare a fost solicitat ca proba intr-un dosar penal de subsemnata,ca parte vatamata.Recent am consultat dosarul penal,in urma carui consultare mi-a fost pus la dispozitie spre ascultare aceste inregistrari.De mentionat ca a fost transpus pe format de hartie doar un fragment din continutul convorbirilor inregistrate pe suportul optic,nu tot continutul ,efectiv toate convorbirile pe care le-am ascultat in prezenta organului judiciar.Ulterior consultarii dosarului,am solicitat printr-o cerere adresata procurorului de caz,eliberarea unor fotocopii din dosar,si in special transpunerea pe format de hartie a intregii inregistrari/CD pe care am ascultat-o.Mi-a fost admis prin ordonanta,doar eliberarea de fotocopii ale documentelor din dosar pe format de hartie,fara a-mi admite copierea intregului continut al suportului optic,motivand procurorul ca am ascultat toata inregistrarea,si este lipsit de relevanta sa-mi elibereze copie pe format de hartie a inregistrarii complete .Are vreun sens faptul ca, au transpus pe format de hartie doar o parte din continutul suportului pt care acestia admit sa mi-o elibereze,dar nu vor sa-mi copieze tot continutul convorbirilor,care continut este mult mai ,,interesant" si important pt mine decat fragmentul deja transpus pe hartie.Intrebare: 1. Pot solicita printr-o noua cerere transpunerea continutului integral al suportului optic; 2. Am acest drept legal ca persoana vatamata ? Nu stiu daca are importanta in acest demers,dar fac cunoscut faptul ca aceasta inregistrare a convorbirilor apelului 112,a fost remis Parchetului inca din 2016,iar eu desi am solicitat cunoasterea continutului acestor convorbiri,si desi anterior am studiat si fotocopiat dosarul in anul 2017 ,nu mi-au fost puse la dispozitie sa iau cunostinta de acestea.Organul judiciar mi-a motivat faptul ca nu s-au aflat la dosar aceste inregistrari,intrucat au fost ratacite printr-un sertar,de un alt politist anchetator care s-a ocupat de dosar in faza de inceput. Multumesc frumos.