avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Angajat al bancii introduce numarul personal pentru ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Angajat al bancii introduce numarul personal pentru client

Buna seara,
Un angajat al unei banci deschide un cont bancar unei cunostinte care locuieste in strainatate si sistemul bancii nu permite numere de telefon straine, asa ca angajatul isi pune numarul personal. A facut asta pentru 3 prieteni. La aceasta banca codul pin al cardului ajunge printr-un sms pe nr de telefon si aplicatia de mobile banking se instaleaza tot printr-un cod venit pe telefon. Departamentul de frauda a sesizat aceasta problema si a sunat angajatul sa ii puna cateva intrebari si i-a spus ca a incalcat legea bancii nationale si ca maine va fi din nou contactat pentru alte informatii. As dori sa imi spune ti ce riscuri implica acum angajatul? Poate fi dat afara? Poate fi dat in judecata? Multumesc
Ultima modificare: Joi, 6 Septembrie 2018
madalinams, utilizator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 10:37, 8 Septembrie 2018
Deocamdata e suspiciune de frauda, nu s-a constatat frauda (ca si-ar fi insusit banii altora).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am primit de la un hacker un mail ca si cum ar fi ... theo jean theo jean Buna ziua, Am primit de la un hacker un mail ca si cum ar fi din partea bancii Raifeisen si am fost fraudat cibernetic, am luat in considerare emailul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! pe data de 10 ianuarie, spre dimineață am observat ... David00 David00 Bună ziua! Pe data de 10 ianuarie, spre dimineață am observat în aplicația cardului meu aproximativ 13000 lei minus. Am văzut că s-a efectuat o ... (vezi toată discuția)
Este legal ca o banca sa nu imi ofere pin-ul cardului meu? Oana Dmt Oana Dmt Buna ziua. Am un card de debit si o clona a acestuia. Aceasta clona a expirat, si mi s-a emis un alt card. Am incercat sa il activez si sa aflu codul PIN ... (vezi toată discuția)